Torsdag 7/10 - 10

Gick den vanliga morgonpromenaden och sen fick han följa med när jag gick till matsalen och åt frukost.
Efter det så låg vi och mös i ett par timmar, jag hade nämligen sovmorgon egentligen.

Vi har egentligen inte gjort något speciellt idag.. vart ute och gått och försökt socialisera oss lite med andra hundar och människor. Det går väl sådär men det har blivit lite bättre iaf. Han tror att alla är lika glada och snälla som han är och han bara måååste leka med allihopa. Haha sötnosen, det är svårt att bli arg på honom.. han vill ju trots allt bara leka. Men som sagt så är inte alla lika snälla som han är.

Vi har tränat lite småsaker inomhus också. Som tex "ska jag bita dig i näsan" och så ska han lägga tassarna över nosen. Det gick inte så bra :P haha. men jag va inte riktigt på träningshumör och det va inte han heller.. han ville mest ligga och gosa så vi gav upp, vi får fortsätta någon annan dag.

Nockat mig har han idag också. Han låg och tuggade på sitt ben och på nåt sätt så hamnade det under sängen och så skulle jag (som satt i sängen) böja mig ner och ta ut det åt honom och under den korta tiden så hann han gå och hämta sina gummikorvar och ruskade dom i munnen som en galning och jag fick dom med världens kraft rätt i pannan/tinningen. Och jäklar vad ont det gjorde och Amos fattade inte vad jag höll på med när jag slängde mig i sängen och skrek för det gjorde så ont så då kom han och pussade på mig lite.

Nu är vi ute på sista kissrundan, tog bara en sväng förbi datasalen innan vi fortsätter hemåt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0